OGIBiz Website

Vertical Image Area
2755615
Menu
2752106
Banner
2755572
Main Description
2755573

 

Τα 4 σημεία που μας ξεχωρίζουν

Ξεκινώντας την επιχείρησή μας, θέσαμε σαν πρωταρχικό στόχο την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι μόνο να αναλάβουμε μια εργασία, αλλά να την φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τον χώρο και τον πελάτη μας. Κοντά μας θα βρείτε ένα σύμβουλο για κάθε εργασία εγκατάστασης, συντήρησης και επιδιόρθωσης, του κλιματιστικού σας, του ηλιακού θερμοσίφωνα και όλων των λευκών συσκευών του σπιτιού σας.

Εάν δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε για την κάθε εργασία και δεν νιώθετε εμπιστοσύνη από ότι έχετε συναντήσει μέχρι σήμερα στην αγορά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας, και ειμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Οι 4 άξονες των εργασιών μας είναι οι παρακάτω:

Horizontal Image Area
2755574

Η εταιρεία μας, με το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό της, έχει τη δυνατότητα να αναλάβει μελέτες για τον κλιματισμό εκτός από οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους (γραφείων, καταστημάτων, εστιατορίων) δίνοντας πολύ οικονομικές λύσεις κατασκευαστικά, αλλά την ίδια στιγμή αποδοτικές λειτουργικά, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι δικές σας ανάγκες.

Μελέτη Εξαερισμού - Αερισμού
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή έργων εξαερισμού, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες αντίστοιχων προϊόντων, δίνοντας στον πελάτη την δυνατότητα να κινείται σε ένα υγιές, καθαρό και ευχάριστό περιβάλλον εργασίας ή διασκέδασης.

Προεγκατάσταση ψυκτικών σωληνώσεων
Αναλαμβάνουμε την προεγκατάσταση των ψυκτικών δικτύων, σε νεοσύστατες οικοδομές, για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εγκατάσταση των δικτύων γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον μηχανικό της οικοδομής και βάση των δυνατοτήτων των κλιματιστικών μηχανημάτων που θα τοποθετηθούν.


 

Εγκατάσταση σημαίνει οργάνωση

Για την εγκατάσταση, λαμβάνεται υπόψιν από πριν, όλο το πλαίσιο και το σχέδιο του χώρου, ώστε η τοποθέτηση να γίνεται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Στο καλύτερο σημείο τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και από αισθητικής πλευράς. Με αυτό τον τρόπο είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, κάθε πιθανό απρόοπτο που θα μπορούσε να καθυστερήσει την εργασία και να ολοκληρώσουμε την εργασία στην ώρα της.

Κατά την διάρκεια των εργασιών μας ενδιαφέρει ή ελάχιστη αναστάτωση του χώρου, γι'αυτό και φροντίζουμε να γίνονται οι δουλειές οργανωμένες, με σειρά και καθαρές

Στο τέλος της εγκατάστασης ο χώρος παραδίδεται καθαρός από σκουπίδια, μπάζα ή τυχόν υπολλείματα της εργασίας και πραγματοποιούνται καλύψεις (καλωδίων, σωλήνων κλπ) όπου κρίνεται ότι είναι απαραίτητο κυρίως για αισθητικούς λόγους.


 

 

Συντηρούμε για να μην επιδιορθώνουμε

Κάθε συσκευή που αγοράζουμε, έχει ένα κύκλο ζωής. Αυτός ο κύκλος μπορεί να παραταθεί και μάλιστα για αρκετά περισσότερα χρόνια από όσο πιστεύουμε, αρκεί να σεβαστούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή και την συντηρούμε κατάλληλα.

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να μάθετε πως γίνεται αυτή η διαδικασία με πολύ μικρό κόστος, όταν αυτό χρειαστεί. Αυτός ο τρόπος θα σας γλυτώσει από πολλές εκατοντάδες ευρώ και πολύτιμο χρόνο, αφού έτσι οι συσκεύες σας θα διατηρούν την καλή τους λειτουργία για χρόνια, χωρίς να σας ταλαιπωρούν με συνεχόμενες επισκεύες, που μπορεί να φτάσουν μέχρι και την ολική αντικατάσταση.

Κοντά μας θα έχετε πάντα έναν ενημερωμένο σύμβουλο έτοιμο να σας κατευθύνει.


 

Έχουμε εξουσιοδοτημένο service

Δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή από αυτή που μία συσκευή μας σταματάει να λειτουργεί.
Απευθείας στο μυαλό μας έρχεται εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την δουλειά μας, η ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα χρειαστεί να πληρώσουμε για την επισκευάσουμε.

Στην Clima Home αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε εκτός από τα κλιματιστικά σας και ένα πλήθος οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και μάλιστα στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε να κάνουμε την εκτίμηση της ζημιάς, να παραγγείλουμε και να αγοράσουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά και να επισκευάσουμε την συσκευή στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Η ταχύτητα και η αξιοπιστία είναι το κύριο μέλημά μας. Στο τέλος της εργασίας θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την αξία της συντήρησης ώστε να αποφύγετε παρόμοιες βλάβες στο μέλλον.

Footer
2752111