OGIBiz Website

Vertical Image Area
2755615
Menu
2752106
Main Description
2753688

Διαβάστε Χρήσιμα Άρθρα από το Blog μας

Main Description
2753689

Μπορούμε να έχουμε το ιδανικό κλίμα στο σπίτι μας,
Χειμώνα Καλοκαίρι!

Clima Home αλλάζουμε το κλίμα στο σπίτι σας!

Τηλέφωνο για ραντεβού 6971581039 Online Ραντεβού ολόκληρο το 24ωρο

Horizontal Image Area
2753690

Γιατί το κλιματιστικό χρειάζεται συντήρηση ετησίως

Συχνά ακούμε ότι το κλιματιστικό μας θα πρέπει να συντηρείται ετησίως. Πολλές φορές όμως δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, με αποτέλεσμα, να το αμελούμε και να αφήνουμε ακόμα και χρόνια να περάσουν χωρίς να το συντηρήσουμε καθόλου. Γιατί είναι όμως απαραίτητο να μην ξεχνάμε την συντήρησή του?

1. Ο κυριότερος λόγος είναι η διατήρηση της εγγύησης. Από τους όρους της εγγύησης επιβάλλεται, να συντηρείται το μηχανημά μας, μία φορά το χρόνο ανεξαρτήτως της χρήσης του, για να ισχύουν τα 5 χρόνια που μας δίνει η κατασκευάστρια εταιρεία.


2. Ο δεύτερος λόγος είναι η αυξημένη κατανάλωση του ρεύματος.  Ένα κλιματιστικό το οποίο θα είναι ασυντήρητο ή βουλωμένο, είναι φυσικό να υπερλειτουργεί και μάλιστα χωρίς να σταματάει, με αποτέλεσμα να καταναλώνει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες ρεύματος.

 

3. Η απόδοση του κλιματιστικού θα είναι εμφανώς μειωμένη και αυτό εκτός των άλλων επηρεάζει και την κατάσταση του μηχανησμού του. Το μηχάνημά μας προσπαθώντας να πιάσει την επιθυμητή από εμάς θερμοκρασία θα δουλεύει ασταμάτητα επιβαρύνοντας έτσι και την συνολική διάρκεια ζωής του καθώς αυξάνεται και η πιθανότητα συχνών βλαβών.


4. Εξαιρετικά σοβαρό είναι το θέμα της υγειινής.  Μέσα στα μέρη του κλιματιστικού αναπτύσονται διάφοροι μικροοργανισμοί και μύκητες, που μέσω της λειτουργείας του μπορεί να μεταφερθούν στον αέρα που αναπνέουμε. Ταυτόχρονα μπορεί να αναπτυχθούν έντονες οσμές οι οποίες θα δημιουργήσουν μία πολύ δυσάρεστη αίσθηση στο χώρο μας . Με την συντήρηση και το βιολογικό καθαρισμό που εφαρμόζουμε με υπεύθυνο και επαγγελματικό τρόπο, αποφύγουμε όλες αυτές τις περιπτώσεις και ταυτόχρονα προστατευόμαστε από διάφορα αναπνευστικά ερεθίσματα ή προβλήματα.

Οικιακές συσκευές

Αναλαμβάνουμε παντώς τύπου εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών εντοιχισμένων και μη (φούρνους, απορροφητήρες, ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, εστίες, θερμοσίφωνες).

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ο κόσμος επιλέγει να επισκευάζει την βλάβη της συσκευής του και όχι να την αντικαθιστά με μια καινούρια. Εξαιτίας της πολυετούς εμπειρίας μας στις οικιακές συσκευές, και των συνεργατών μας οι οποίοι μας προμηθεύουν τα ανταλλακτικά, αναλαμβάνουμε την επισκευή της συσκευής σας με μόλις 20 ευρώ την επίσκεψη, συν το κόστος του ανταλλακτικού για το οποίο ο πελάτης ενημερώνεται πάντα πριν την παραγγελία.

**Μετά την επισκευή η συσκευής σας έχει εγγύηση 6 μήνες καλής λειτουργίας.

**Πολύ συχνά εξαιτίας της μεγάλης εμπειρίας μας η βλάβη διορθώνεται με την πρώτη επίσκεψη.


 

Horizontal Image Area
2753692

Ηλιακός και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας: όλα τα μυστικά για καθαρό ζεστό νερό

Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι ο ηλιακός και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας θα πρέπει να συντηρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και συγκεκριμένα κάθε 2 χρόνια. Οι λόγοι που θα έπρεπε να γίνεται αυτό είναι οι παρακάτω:


Υγειινή και ποιότητα νερού. Ίσως δεν το σκεφτόμαστε αλλά το νερό που έρχεται στο μπάνιο μας, συσωρεύεται μέσα στο θερμοσίφωνα. Τα άλατα που μαζεύονται μέσα στο σώμα του, πολλές φορές οδηγούν σε διάβρωση που σκουριάζει τα τοιχώματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ποιότητα του νερού.


Συντήρηση σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου.

Η διαδικασία της συντήρησης περιλαμβάνει:

1. Αντικατάσταση ανοδίου και αντίστασης

2. Αντικατάσταση φλάτζας

3. Καθαρισμός αλάτων μέσα από το καζάνι και καθάρισμα με πιεστικό μηχάνημα υψηλής πιέσεως

4. Αντικατάσταση Θερμοστάτη εφόσον χρειαστεί

5. Αδειασμα συλλεκτών από παλιό αντιψυκτικό, καθάρισμα και στο τέλος επαναγέμισμα με νέο αντιψυκτικό.

6. Αντικατάσταση μονώσεων στους σωλήνες λόγω φθοράς από τον ήλιο και βαφή με μονωτικό υλικό.

Footer
2752111